Més de 150 persones assisteixen al sisè Sopar Solidari de Más que Salud

A més de l'habitual subhasta benèfica de regals, aquest any la novetat ha estat una actuació de ball i percussió corporal en directe.

+Q Salut ha celebrat la sisena edició del seu Sopar Solidari davant d'unes 160 persones, al Novotel Barcelona City, en una vetllada en què hi ha hagut espai per a testimonis de l'últim viatge a Guinea Equatorial, la tradicional subhasta de regals i una actuació de ball i percussió corporal en directe.

La nit ha començat amb unes paraules de benvinguda per part del president de l'entitat, Robert Memba, i la presentació dels projectes que l'ONG està desenvolupant en l'actualitat. Un temps en què els assistents també han pogut conèixer de primera mà alguns detalls de l'última campanya +Q1 Semilla, amb les entrevistes a dos dels cooperants que van viatjar fins a Guinea Equatorial i que han parlat de la seva experiència i de les iniciatives de +Q1 Sonrisa(odontologia) i +Q Palabras (otorinolaringologia).

Aquest any, la novetat principal ha arribat en forma de ball i percussió, de la mà del grup La Banda Street Groove, que ha realitzat una actuació durant el sopar.

L'esdeveniment ha conclòs, com és habitual, amb el sorteig de fins a un centenar de productes i regals donats per la Fundació Port Aventura, Barceló Viatges i petits comerços de Sant Cugat del Vallès, entre d'altres. Per primera vegada, també s'han sortejat articles de marxandatge d'artistes com Dàmaris Gelabert o Els Catarres. La generositat dels assistents s'ha vist especialment durant la subhasta per les samarretes i les gorres signades per alguns jugadors del Futbol Club Barcelona, o per un quadre del pintor Nataniel Moiane, pel qual s'han pagat més de 800 euros. Tots els diners recaptats serveix per finançar els diferents projectes d'atenció i formació mèdica que +Q Salud està duent a terme a Guinea Equatorial.

En el següent enllaç pots veure les fotos més destacades de l'esdeveniment.

Share