Més de 600 persones es mouen a ritme de gospel per Guinea Ecuatorial

El concert solidari de Más que Salud ha reunit tres corals al Teatre Victòria de Barcelona per a interpretar un repertori musical de dues hores. Tots els beneficis de l’esdeveniments seran destinats als projectes de cooperació en què l’organització treballa al país africà.

Más que Salud ha reunit 633 persones al Teatre Victòria, en el marc d’una nova edició del seu concert solidari.

Amb el lema “Movem-nos per la salut de Guinea Equatorial”, les corals Súnion, Gospel Soul i Gospelians de Girona han interpretat un repertori de música gospel sota la direcció de David Suárez i Karol Green.

L’esdeveniment ha començat amb una introducció per part del president de l’organització, Robert Memba, i un vídeo expliciatiu sobre els projectes de formació i la campanya +Q Paraules, que és una de les principals iniciatives que l’entitat realitza a Guinea Equatorial.

Precisament, tot el benefici de l’entrada es destinarà al desenvolupament d’aquests projectes de cooperació i formació en matèria sanitària al país africà.

 

10 ANYS DE MÁS QUE SALUD

Más que Salud va arribar el passat 2017 als deu anys d’existència. Fundada a partir d’una cosmovisió cristiana, aquesta organització està especialtzada en el desenvolupament de projectes d’asistència i de formació professional sanitària.

Share