130 persones participen en el 5è Sopar Solidari de Más que Salud

L’esdeveniment també va servir per a commemorar el 10è aniversari de l’ONG amb el lema "Compartint 10 anys amb persones 10"

Durant la vetllada es van repartir més de 150 obsequis que van aportar col·laboradors com el RCD Espanyol, Codorniu o Port Aventura.

Más que Salud va celebrar el passat 18 de novembre del 2017, una nova edició del Sopar Solidari amb el lema "Compartint 10 anys amb persones 10". Aquesta celebració va servir també per a commemorar el 10è aniversari de l’organització. El lloc on es va desenvolupar la vetllada va tornar a ser l’exclusiu Hotel OGat de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), que va servir d’escenari per a les més de 130 persones que varen acudir a l’acte.

Durant la vetllada es van repartir, entre rifes i subhastes, més de 150 obsequis, que varen ser donats per les diverses empreses i figures reconegudes que col·laboren amb l’entitat com són: el RCD Espanyol, Port Aventura, Codorniu, el pilot de Ferrari Marc Gené, el FC Barcelona així com petits comerços de Sant Cugat del Vallès.

La sorpresa del sopar la van protagonitzar Domingo Nguema i la seva filla Lídia, que va ser la primera nena amb problemes auditius atesa des de Más que Salud. Durant la nit, ambdós van poder compartir la seva experiència la qual cosa va resultar una gran alegria i força motivació per als assistents a l’acte. El Sr. Nguema és el creador de la Asociación de Padres de niños sordos a Guinea Equatorial, plataforma que va néixer arrel del primer contacte amb la família i que va ser el motor de l’inici del projecte “Más que palabras”.

La família Nguema no varen ser els únics assistents destacats del sopar, ja que també van participar Petronila, Natividad i Martina, tres becàries de Más que Salud procedents de Guinea Equatorial, que han estat seguin la seva formació a l’Hospital General de Catalunya.

La vetllada va finalitzar amb el llançament al cel de globus en un acte que va servir de base per a fixar el desig de continuar treballant per un món millor.

En el següent enllaç podràs veure las fotografies de l’acte:

https://drive.google.com/drive/folders/1Epz_L1T2nSeUoYGVtE37TrLMDvqURHU3

Share