2º mercat solidari - Mallorca 19-21 abril 2013

Al llarg del cap de setmana del 19 al 21 d’abril del 2013, vàrem poder gaudir del 2on Mercat Solidari impulsat per la nostra organització. Aquet cop s’ha realitzat a Palma de Mallorca.

Es va posar a la venda articles de roba nova donada per prestigioses marques, muntures d’ulleres, braçalets i anells, amb la finalitat de contribuir al finançament dels nostres projectes.

El dissabte a la tarda vàrem tenir el plaer de gaudir de l’actuació musical d’en David Goodman, cantat i guitarrista del grup My Dear Flotsam.

Igualment, i per iniciativa d’en Gabriel i la Pilar vam poder fruir d’una parada de sucs, granissats i bescuits.

L’experiència va ser molt positiva, vàrem gaudir d’un temps molt agradable tot compartint els nostres projectes i la recaptació va ser significativa.

Sense els voluntaris no hauria estat possible realitzar aquest mercat. En les fotografies següents podeu veure a la Rebeca, el Jhoswa, la Montse, la Mayi, la Queli, la Cynthia, el Daniel Baños, la Pepi i la Marga decorant el mercat. També hi ha altres voluntaris als qui estem molt agraïts doncs el seu ajut va ser imprescindible. Tot i que no tenim fotografies d’ells, gràcies a la Milena, la Maribel, la Cati Perelló i l’Angelita.

I per últim, moltes gràcies al David i a la May no només per participar com voluntaris, sinó per tot el treball de logística i difusió que van fer mesos abans de l’esdeveniment.

Gràcies a tots i totes els qui vau participar en aquest acte!!

Share