Primera trobada de voluntaris de +QS a Barcelona

La primera trobada de voluntaris de +QS a Barcelona, va superar en escreix les expectativas que teníem. El nombre de participants va ser el doble del que havíem previst.

La sessió es va iniciar amb una reflexió sobre la COMPASSIÓ com un element clau per desenvolupar la cooperació.

A cada participant se li va lliurar un sobre amb tota la informació sobre l’esdeveniment i una carpeta, amb cinc línies impreses en la portada, per a què cadascú pogués escriure el nom de cinc nous socis que poguessin comprometre’s amb l’ONG amb una aportació mínima d’1 euro al mes. Confiem en que aquesta iniciativa tingui els resultats que tots esperem.

Seguidament en Robert Memba va explicar àmpliament la missió, visió i projectes que està desenvolupant +QS, el treball que es duu a terme amb d’altres organitzacions i la projecció actual de la nostra organització.

Míriam (coordinadora de voluntaris) i en Rafa Climent varen compartir les seves experiències com part d’un equip que necessita créixer encara més. Les seves aportacions varen ésser de gran valor ja que el grup va entendre l’abast de la seva tasca i la importància de la implicació en aquests treball.

Com part central de l’esdeveniment, Edith Vilamajó va conduir el grup a un seguit d’activitats, mitjançant una dinàmica participativa, sobre els aspectes més importants del servei i el voluntariat.

Va ser un dia important per a +QS, especialment perquè s’evidencia el fruit del treball desinteressat d’un important nombre de persones que segueix creixent amb l’únic propòsit de SERVIR.

Finalment, volem agrair a tots els participants la seva presencia. A les organitzadores (Abigail Sanchís i Míriam Salinas) a TOTS i TOTES qui formeu part d’un equip que compleix amb una MISSIÓ i comparteix una VISIÓ.

Share