Primera part de la campanya +Q1 Semilla

La campanya +Q1 Semilla – Guinea 2012 consta de dues parts i volem comunicar-te que la primera ja ha finalitzat. Podem dir amb gran satisfacció que ha estat una experiència inoblidable. El Congrés mèdic-odontològic organitzat per la nostra ONG Amb col·laboració amb la Missió Baptista Europea, la Universitat Nacional de Guinea Equatorial i la Universitat de Barcelona, va ser molt positiu. Es van fer diverses conferències, tallers i intervencions quirúrgiques retransmeses en directe a la sala d’actes. Hi van assistir al voltant d’un centenar de persones superant així l’expectativa de participants.

 

anestesia directo
charla ana
charla oftalmo
desayuno congreso
IMG_4410
IMG_4449
IMG_4479
IMG_4543
IMG_4570
IMG_4620
inscripiciones congreso
la foto2
la foto3
la foto5
quirofano
quirofano directo
tele

 

Per altra banda, es va realitzar una campanya d’assistència oftalmològica que va anar segons el que estava previst, realitzant-se unes quaranta intervencions i múltiples visites. Tanmateix es van revisar uns 200 pacients als que se’ls va fer un crivell per cardiopatia reumàtica, detecció d’hipertensió i diabetis i, en alguns casos, VIH.

També es va iniciar un projecte d’actuació en nens i nenes sords que va ser realment entranyable. Vàrem tenir una participació molt superior a l’esperada, iniciant-se teràpia en alguns casos, realitzant-se valoracions audiològiques en altres i donant els primers passos per a la creació d’una Associació de Pares de nens sords, liderada per ells mateixos.

 

IMG_4291
IMG_4300
IMG_4592
la foto
la foto4

 

Tanmateix ens havíem proposat visitar alguns dels nostres pacients tractats a través del Projecte PAMI. Va constituir na gran alegria poder veure’ls, parlar amb ells i comprovar com ha millorat la seva qualitat de vida.

 

constancia
IMG_4277
IMG_4295
isabel micue
manuel
manuel nzo
maxi

 

Tot seguit pots veure algunes fotografies més d’aquesta primera part de la campanya.

 

abilio y german
grupo completo
iglesia
IMG_4201
IMG_4275
IMG_4309
IMG_4317
IMG_4355
IMG_9645
misioneros

 

Actualment està en marxa la segona part de la campanya +Q1 Semilla i durarà fins a final del mes d’agost. Es tracta duna campanya d’assistència odontològica i d’educació sanitària a famílies i agents de salut locals. En breu rebreu més informació.

Share